(044) 223-27-26
(095)-283-88-88
(067)-506-16-04
(044) 223-27-26
(095)-283-88-88
(067)-506-16-04
РусскийEnglishУкраїнський
Главная страницаКарта сайтаКонтактная информация
Главная / Новости / Новости недвижимости Украины / У 2015 році «Кредобанк» виплатив майже 600 млн. гривень відшкодувань вкладникам неплатоспроможних банків

У 2015 році «Кредобанк» виплатив майже 600 млн. гривень відшкодувань вкладникам неплатоспроможних банків


 
19.02.2016

У 2015 році «Кредобанк» виплатив майже 600 млн. гривень відшкодувань вкладникам неплатоспроможних банків


 

УКРАИНА, 19 фев. - SV Development. Протягом 2015 року «Кредобанк», як агент Фонду гарантування вкладів фізичних осіб виплатив майже 600 млн. гривень відшкодувань вкладникам банків, що були визначені неплатоспроможними.

Зокрема, через «Кредобанк» у 2015 році проводилися виплати вкладникам 5 банків – Українського професійного банку, банку «Фінансова ініціатива», ПАТ «Укргазпромбанк» банку «ВіЕйБі» та банку «Український фінансовий світ». Гарантовані державою відшкодування отримали понад 13 тисяч клієнтів неплатоспроможних банків. У 2016 році банк продовжує виплати вкладникам банків «Фінансова ініціатива», «Укргазпромбанк», «ВіЕйБі», «Златобанк» та «Укрінбанк».

«Визначення банком-агентом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб є вагомим підтвердженням надійної роботи «Кредобанку» на українському банківському ринку. Протягом 2015-2016 років банк забезпечує безперебійну виплату гарантованих державою відшкодувань вкладникам неплатоспроможних банків, – говорить директор департаменту роздрібних клієнтів ПАТ «Кредобанк» Орися Юзвишин. – При здійсненні виплат «Кредобанк» дбає про зручність клієнтів, для чого впроваджено попередню реєстрацію на зручний для банку та клієнта час, визначено окремих менеджерів для роботи з виплатами, а при потребі встановлюються додаткові робочі дні у відділеннях».

«Кредобанк» був визначений агентом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на 2015-2016 роки відповідно до рішення виконавчої дирекції фонду від 30 червня 2015 року. Банк став одним з 19 банків України, що відповідають вимогам, визначеним у Положенні про порядок визначення банків-агентів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Відповідно до Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб», Фонд гарантування вкладів фізичних осіб гарантує кожному вкладникові банку відшкодування вкладу в розмірі вкладу з відсотками станом на день початку процедури виведення банку з ринку, але не більше суми граничного відшкодування коштів за вкладами. Станом на початок 2016 року граничний розмір відшкодування коштів за вкладами складає 200 тисяч гривень.

ПАТ «Кредобанк», заснований у Львові у 1990 році, є найбільшим банком Західної України та найбільшою польською інвестицією у банківську систему України, належить до групи банків іноземних банківських груп за класифікацією НБУ. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A., чия частка у структурі акціонерного капіталу банку складає 99,6%.

«Кредобанк» є одним з двох українських банків, чий кредитний рейтинг з 2006 року визначає одне з найстарших рейтингових агентств світу – Standard & Poor’s. Банк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу в 22-х областях України та Києві. У 2015 році агентство «Стандарт-рейтинг» підтвердило «Кредобанку» найвищий рейтинг депозитів – ua.1 за шкалою агентства, короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1, а кредитний рейтинг банку за національною шкалою - на рівні uaAA+ зі стабільним прогнозом.

У 2015 році «Кредобанк» двічі очолив рейтинг найбільш життєздатних банків України за версією журналу Forbes та двічі увійшов до ТОП-10 найкращих роздрібних банків України за версією журналу «Фокус», а також до десятки найнадійніших великих банків за версією журналів «Деньги» та «Новое время». У листопаді 2015 року «Кредобанк» очолив рейтинг стресостійкості українських банків за версією фінансового порталу «Мінфін». Прес-служба ПАТ «Кредобанк»

Консалтинговая компания "SV Development"

ДобавитьКомментарии (0)



Доска объявлений

Раздел Предложения Добавить
Продажа квартир Киев (-) Украина (-) Ваш вариант
Продажа домов, дач Киев (-) Украина (-) Ваш вариант
Продажа земли Киев (-) Украина (-) Ваш вариант
Продажа офисов Киев (-) Украина (-) Ваш вариант
Продажа торговых помещений Киев (-) Украина (-) Ваш вариант
Аренда квартир Киев (-) Украина (-) Ваш вариант
Аренда домов, дач Киев (-) Украина (-) Ваш вариант
Аренда офисов Киев (-) Украина (-) Ваш вариант
Аренда торговых помещений Киев (-) Украина (-) Ваш вариант

Наши проекты

 
Регион: Харьков
 
Тип объекта: Торгово-развлекательный центр
 
Площадь: 18 000 кв.м.
 
 
Район: Бородянский
 
Количество домов: 70
 
Площадь участка: 9 га
 
 
Район: Обуховский
 
Количество домов: 10
 
Площадь участка: 7.7 га
 
 
Регион: Киев
 
Тип объекта: Бизнес центр, класс A
 
Площадь: 2 300 кв.м.
 

Опрос

Что ожидать инвесторам, которые вложили деньги в «замороженные» дома?